vineri, 20 august 2010

Prezentarea Fundaţiei "Îngerasul Meu"

Fundaţia "Îngeraşul Meu" a obţinut PREMIUL DE EXCELENŢĂ ŞI DISTINCŢIE în data de 19.12.2010 în cadrul Festivalului Internaţional "Steaua Carpaţilor"   

Argument
Cuvântul "ÎNGER" derivă din grecescul
"angelos", care înseamnă mesager. Îngerii au rolul de a intermedia relaţia omului cu Dumnezeu, transmiţând mesajele de la Divinitate către om şi invers.Ei au şi sarcina de a ne ghida şi susţine pe lungul drum al vieţii.
Îngerii reflectă perfecţiunea divină, bunătate şi generozitate infinită, fiind capabili de o dragoste
nelimitată, cunosc secretele naturii, stăpânesc legile Universului.
Ei lucrează pentru binele omului.


"Am adus un Îngeraş pentru.....”

  • susţinerea şi promovarea copiilor cu potenţial intelectual şi aptitudini deosebite care se confruntă cu probleme de ordin social-economic prin organizarea unor programe şi proiecte tematice: emisiuni tv, expoziţii, concursuri, excursii, editare de materiale, spectacole, petreceri, acţiuni umanitare, alte evenimente.
  • colaborarea cu instituţiile de învăţământ (gradiniţe, şcoli, licee) şi cele culturale prin organizarea unor proiecte şi acţiuni de identificarea a copiilor cu potenţial intelectual deosebit precum şi pentru realizarea unor activităţi comune (concursuri, expoziţii, excursii, expuneri etc)
  • susţinerea învăţământului braşovean prin realizarea unor proiecte de promovarea a copiilor, a cadrelor didactice şi a acţiunilor educative
  • organizarea de ateliere de lucru, cursuri de informare şi pregatire pentru copiii defavorizaţi
  • realizarea unor actiuni pentru promovarea cadrelor didactice: emisiuni tv, expoziţii de material didactic, concursuri, simpozioane etc.


Faptele Îngeraşului:

-Proiectul "DAR DIN SUFLET", emisiune tv pentrut copii, caracter umanitar

-Proiectul "FII ŞI TU ÎNGERAŞ !", concurs pentru cei care doresc să susţină campaniile fundaţiei

-Proiectul "TROFEUL ÎNGERAŞUL ANULUI", eveniment de premiere a celor care susţin finaciar şi material cazurile fundaţiei

-Proiectul "DARURI DE LA ÎNGERAŞ", eveniment umanitar pentru copiii defavorizaţi

-Proiectul - Calendarul "ÎNGERAŞII COPIILOR", concurs anual de desene pentru promovarea copiilor talentaţi

-Proiectul "ÎNGERASUL MEU ", expoziţie de desene

-Proiectul "TROFEUL DASCĂLILOR", concurs judeţean de promovare şi premiere pentru toate cadrele didactice

-Proiectul "CARNAVALUL DASCĂLILOR", eveniment - petrecere pentru sărbătorirea cadrelor didactice

-Proiectul "COPIII, ÎNGERI PE PĂMÂNT ", expoziţie de material didactic

 Echipa de organizare şi membrii Fundaţiei "Îngeraşul Meu"
 
 

Primiţi îngerii în sufletele voastre!

80 de comentarii:

  1. Am creat Fundatia 'Ingerasul Meu' pentru voi, copiii , caci voi sunteti niste Ingerasi trimisi pe Pamant pentru a aduce zambete si bucurie intregii lumi.
    Eu,Dia, mereu voi fi alaturi de visele voastre si Fundatia va avea cate un ingeras pentru fiecare dintre voi.
    Cu drag Dia - Prezentatoarea Emisiuni'Dar Din Suflet' si Ingerasa Sefa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica Dobrin participant concurs8 februarie 2011 la 20:15

    Ma numesc Dobrin Monica Laura prof. inv. primar la Sc. Gen. Nr.3-Gh.Lazar si particip la Concursul Trofeul Dascalilor cu proiectul "MUZICA IN VIATA MEA"-muzica,stiinta si arta, ce inobileaza sufletele si da aripi mintii, modeland personalitatea copilului.
    Sunt bucuroasa ca am aflat de proiectul "Trofeul Dascalilor"- o actiune demna de toata lauda, pantru ca dascalul avea nevoie de aceasta oportunitate pentru a-si prezenta activitatea. Proiectul promoveaza dascalul, stimuleaza creativitatea si ne ajuta sa ne cunoastem valoarea.Este o initiativa unica, exceptionala prin care Fundatia Ingerasul Meu pune in evidenta dascali cu idei si initiative deosebite, totul in beneficiul "Ingerasilor".
    Felicit initiatorii si organizatorii acestui proiect si totodata pe colegii dascali participanti la acest concurs, ocazie prin care ne prezentam nobletea meseriei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu aceasata ocazie doamna noastra cu modestia sa si pentru merite deosebite pe taramul scolii si al stintei imi doresc din tot sufletul sa castige. Poate nu stiati dar are o poveste deosebita si este o persoana extraordinara cu un mare caracter. Doamna este inzestrata cu o inteligenta puternica pe care o manifesta intr-o diversitate de imprejurari.Dumneaei dovedeste o mare pricepere la descifrarea sufletelor omenesti. Dansa uimeste persoanele din jurul ei prin insusirilesale deosebiteiar persoanele din jurul dansei isi exprima punctul de vedere apreciindu-i calitatile. Doamna DOBRIN MONICA este un exemplu DEOSEBIT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ma numesc Cosmina si o iubesc foarte mult pe doamna Pralea pentru ca mi-a fost invatatore in clasele 1-4 si ne-a invatat ce este buna crestere si bunul simt ce este iubire si ce inseamna sinceritatea.Ea a fost ca o a doua mama pentru micutii ei puisori . Sper sa castige acest concurs pentru ca chiar merita premiul pentru cel mai bun dascal

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ma numesc Hududui Raul si doamna Pralea mi-a fost invatatoare in clasele 1-4 ea nea invatat forte bine matematica si limba romana ne-a invatat cum sa ne purtam in societate dar si nea invatat multe despre viata.Ea ne iubea pe toti si ne trata ca o mama ,sper sa castige premiul pentru cel mai bun dascal pentru ca il merita cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma numesc Camelia si sustin proiectul d-nei PRALEA VIORICA. Sunt mama unei foste eleve de-a doamnei invatatoare si am apreciat intodeauna tot ce a facut pentru copii nostri.Este greu sa gasesti un om bun in aceasta lume, insa noi am avut norocul sa o intalnim pe dansa.Va multumesc d-na VIORICA PRALEA, sunt convinsa ca,copilul meu va ajunge un om important in viata si asta vi se datoreaza dumneavoastra.MULT NOROC.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,ma numes Roxana si sustin proiectul D-nei Pralea Viorica pentru ca este o persoana foarte importanta pentru mine!Mi-a fost invatatoare in clasele 1-4 si a fost cea mai buna profesoara pe care am avut-o vreodata.Ne trata ca si pe a doua familie a dansei.Ne iubea foarte mult si ea mama noastra de suflet!Imi doresc din toata inima sa castige premiul pentru ca il merita cu adevarat.Mereu mergeam in excursii cu ea si cu sotul ei si ne distram ca o familie.Doamna Pralea este ca o raza de soare eternica in inimile fostilor elevi.Vrem sa va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi,pentru toata dragostea acordata,pentru toata atentia acordata,mereu va vom iubi.Ati fost si sunteti cea mai buna invatatoare din institutul scolar.Imi doresc sa castige acest premiu...pentru ca il merita cu adevarat...multumita dansei mereu voi fii mandra de mine si stiu ca voi ajunge ceva in viata de care sa fiu si eu mandra si parintii mei dar si ea.VA IUBIM DOAMNA PRALEA!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunaa...Sunt Alexandra o iubesc enorm de mult pe doamna Viorica Pralea pentru ca mi-a fost invatatoare in clasele 1-4...M-a invatat sa-mi dau seama ce importanta e prietenia ....Mi-a fost si imi este ca a doua mama:X..Ea ne-a ajutat cand aveam nevoie,ne-a descis ochii si ne-a invatat sa pretuim ce avem ...Ii urez mult noroc si sper ca v-a castigat pentru ca mereu va fi o invingatoare...Mult noroc!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma numesc Jennifer si sunt o fosta eleva a d-nei Pralea Viorica,cu dansa 4 ani de scoala au fost cei mai extraordinari,ne-a invatat o gramada de lucruri in viata,pe care nu le vom uita niciodata,foarte rar poti sa intalnesti asemenea d-na.Cu dansa am fost si in tabere,in excursii,am calatorit peste tot.Timp de 4 ani de zile ne-a fost o invatatoare de nedescris,noi o iubeam nespus si ea pe noi si inca o mai iubim.Acesti 4 ani de scoala au fost minunati pentru noi si nu ii vom uita niciodata.Viorica Pralea merita sa castige premiul pentru cel mai bun dascal !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari doamnei Virica Pralea. A reusit sa insufle tuturor acestor copii minunati spiritul copetitiei, dorinta de a fi niste campioni, dar mai presus de toate i-a invatat sa fie darnici si sa isi iubeasca aproapele. Felicitari doamna Pralea pt dragostea pe care o aveti pt acesti copii care reprezinta viitorul tarii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari d-nei Viorica Pralea pentru ce a facut si pentru ce o sa faca si pentru ca a stiut in todeauna sa invete copii numai de bine. Si pentru amabiliitatea si zambetul ei minunat si iubirea imensa pe care o poarta in sufletul ei. Eu ii urez mul succes. Alina

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna all!!!Ma numesc "Cioba Sergiu" Si sustin proiectei doamnei "Pralea Viorica"Care mi-a fost invatatoare in clasele 1-4 si mi-a fost ca a 2-a mama!!!Dupa mine e cea mai buna invatatoare pe care o cunosc si ii invata pe copii tot ce trebuie sa stie!!!Doamna "Pralea Viorcia" este ce-a mai buna invatatoare si a fost super frumos cu ea in excursii!!!Pe scurt vreau sa zic ca "pralea Viorcia" e o persoana de invidiat si un Exemplu de urmat!!! Semnat "Cioba Sergiu"

    RăspundețiȘtergere
  13. Un exemplu bun pentru toti este d-na Pralea Viorica care are optimism iubire si multa corectitudine ani petrecuti alaturi de ea au fost cei mai frumosi ani din viata .Eu cred ca ae ar trebui sa castige trofeul pentru cel mai bun dascal pentru ca ea ne lumineaza inimile si mintile cu zambetul ei .VA IUBIM DOAMNA.Succes!
    semnat clasa a-6-a :x

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Profesoară Panik Rodica este pentru noi, dascălii de la Şcoala Generală Nr. 3, un exemplu de profesionalism şi seriozitate. Este mereu preocupată de a introduce noul în demersul didactic, fiind impplicată atât în viaţa şcolii, cât şi a comunităţii. O felicit pentru participarea la acest proiect şi îi doresc mult succes. Roxana M.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari Fundatiei Ingerasul meu pentru initiativa de a premia dascalii. Nu ar fi rea ideea de a organiza astfel de activitati si pentru elevi, dar cu o promovare mai "agresiva".
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mă numesc Denisa Ioana P. și sunt eleva doamnei învățătoare Rodica Panik de la școala Gheorghe Lazăr. Aș dori pe această cale să vă spun că dumneaei este un dascăl iscusit, care își iubește elevii și îi conduce cu drag pe drumul vieții învățându-i tainele matematicii şi a celorlalte științe. Dânsa știe să îmbie utilul cu plăcutul, de aceea uneori mai facem şi excursii. Este amabilă și zâmbitoare. Pentru mine doamna învățătoare este un om deosebit. Îi transmit pe această cale felicitări pentru tot ce face pentru noi elevii dumneaei. Eu cred că merită și îi doresc din suflet să câștige trofeul dascălilor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Panik Rodica este un dascăl cu dragoste de elevii şi de ştiinţă. Îi doresc succes in cadrul proiectului Trofeul Dascălilor. Un părinte.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi doresc ca d-na Pralea sa ccadtige acest premiu pentru ca il merita cu adevarat.Este o doamna care mereu a acordat multa dragoste micilor ei puisori.Este o doamna foarte prietenoasa si merita cu adevarat acest premiu.D-na Viorica Pralea ne-a luminat inimiile si ne-a acordat dragoste ca si o a 2 mama.Excursiile si taberele petrcute cu ea au fost cele mai minunate clipe petrecute impreuna!!Numele meu este Ovidiu si ii doresc mult succes doamnei Pralea!!

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt viorica pralea mi ati umplut sufletul cu la crimi de fericire cred ca deja am castigat trofeul numit DRAGOSTE RESPECT SI.........SUNT MANDRA CA EXIST PTR VOI ptr toti cei care v ati adus aminte de un om

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma numesc MIHAILA SEBASTIAN ,sunt participant in cadrul CONCURSULUI ''TROFEUL DASCALULUI'',felicit pe toti colegii implicati in aceasta activitate deosebita,le doresc multa bafta in MAREA FINALA, si d-nei ADRIANA felicitari pentru emisiunile dedicate ''INGERASIILOR '' .

    RăspundețiȘtergere
  21. Ii doresc doamnei Panik Rodica multe succese

    RăspundețiȘtergere
  22. domnei profesor pentru invatamantul primar si prescolar VARGAU RALUCA, numai succese in meseria sa si ii urez sa castige acest TROFEU, pentru ca merita !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ii urez doamnei Vargau Raluca Dumitriţa sa aiba mult succes in a obtine trofeul cel mare, pentru menca ei depusa la catedra de mai bine de 10 ani la gradinita noastra. O iubim mult si o apreciem! - mama unui copil indrumat in viata de dumneaei -

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt prietena foarte buna cu RALUCA VARGAU, inca din facultate. M-a ajutat mult, pentru ca avea mai multa experienta decat mine, in ceea ce privesc copiii, modele de abordare a copiilor, metode de lucru moderne si clasice, etc. O sustin din tot sufletul si sper sa castige, pentru ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ii doresc domnei mele multa bafta ! pentru Vargau Raluca de la Gradinita Podu-Olt

    RăspundețiȘtergere
  26. Felicitari doamnei Vargau Raluca Dumutrita, de la Gradinita Podu-Olt din Brasov. A reusit sa insufle tuturor copiilor din grupa spiritul copetitiei, dorinta de a deveni campioni, dar mai presus de toate i-a invatat sa fie darnici cu cei din jur si sa iubeasca. Un parinte

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ma numesc Prodan Naomi si doresc sa il votati pe domn profesor Mihaila Sebastian finca merita cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  28. Votatil pe domn profesoe Mihaila Sebastian merita Clasa a 4 a A

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ma numesc Cristina Neculoiu si as dori sa il votati pe domn invatator Mihaila Sebastian fiindca merita nespus de mult.

    RăspundețiȘtergere
  30. SUNT GLIGORAS DENISA SUNT ELEVA DOMNULUI MIHAILA SEBASTIAN EL ESTE UN OM BUN AMABIL SE POARTA FRUMOS CU TOTI OAMENI. EL MERITA SA CASTIGE

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt BOTEANU CRISTI sent elevul domnului profesor MIHAILA SEBASTIAN el se pricepe la sport. El este un om bun

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt Botea Cristi si doresc sa ii urez domnolui Mihaila Sebastian mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ma numesc Gligoras Denisa sunt eleva domnului Mihaila Sebastian el este un om bun. Merita sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  34. SUNT MOTCA DANIEL EU DORESC SA UREZ SUCCES DOMNULUI MIHAILA SEBASTIAN.

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ma numesc Ana Maria Stoica si ii urez mult suces.


    MULT SUCES!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Ma numesc Cozac Mihai si doresc sa ii urez bafta domnului Mihaila Sebastian

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ma numesc Maria Cozac si doresc sa il votati pe domn profesor Mihaila Sebastian ca e un om bun

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt Ioan Cosmina Elena si doresc ca domn profesor Mihaila Sebastian sa castige

    RăspundețiȘtergere
  39. Ma numesc Gligoras Denisa eu sunt eleve domnului profesor Mihaila Sebastian eu cred ca el este un om bun amabil se poarta frumos cu toata lumea.
    MERITA SA CASTIGE

    RăspundețiȘtergere
  40. Ma numesc Madalina si sunt eleva d-lui profesor MIHAILA SEBASTIAN.El ma sustine in ceea ce fac.Este apropiat de elevii lui.Merita sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma numesc Oana Trandafir si o sustin pe doamna director Gabriela Bate de la gradinita nr. 10. Am avut copilul in aceasta gradinita si am fost foarte incantata de multitudinea de proiecte si activitati organizate la initiativa dansei si mai ales am observat placerea si dedicarea ei atat pentru bunul mers al lucrurilor, cat si pentru copii. Este o doamna deosebita si chiar merita sa castige. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  42. Sunt Glogoras Denisa sunt eleva domnului profesor Mihaila Sebastian si ii urez succes domnului Sebastian

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma numesc Gligoras Denisa si doresc sa castige domnul Mihaila Sebastian sa castige
    SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt Gligoras Denisa il am ca profesor Mihaila el este un om bun generos se poarta frumos cu toti oameni.El se pricepe foarte bine la sport.Este un profesor foarte bun .
    MERITA SA CASTIGE.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ma numesc Motca Daniel si doresc sa il votati pe domn profesor Mihaila Sebastian votatil!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Sunt GLIGORAS DENISA si doresc sa ii urez domnului profesor MIHAILA SEBASTIAN mult succes .

    RăspundețiȘtergere
  47. Sunt CRISTINA NECULOIU si doresc ca domnul NIHAILA SEBASTIAN sa castige .

    RăspundețiȘtergere
  48. Sunt BOTEA DANIEL si dorresc sa castige domn profesor MIHAILA SEBASTIAN.
    SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt foarte frumoase papusile de la Daisoara ale d-nei Boboia Angela.Ar fi frumos sa le vedeti pe toate.As dori ca aceasta persoana sa castige!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. doresc ca ANGELA BOBOIA sa castige.Papusile sunt extraordinare!'

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna seara!

    Sunt parintele unui copil de la grupa doamnei Leonte Loredana. Pot sa marturisesc ca este foarte buna in ceea ce face si ca este neascuta pentru a fii educatoare.

    Colajele facute de ea sunt superbe. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  52. Ma numesc BOTEA DANIEL si cred ca domn profesor MIHAILA SEBASTIAN este un om bun si merita sa castige .

    RăspundețiȘtergere
  53. Eu sunt MOTCA DANIEL si sper ca domn profesor MIHAILA SEBASTIAN sa castige pentru ca este un profesor bun.

    RăspundețiȘtergere
  54. D-sara Jondre Alexandra este un dascăl cu dragoste de copii şi de ştiinţă. Îi doresc succes in cadrul proiectului Trofeul Dascălilor.
    Un parinte

    RăspundețiȘtergere
  55. Sunt parintele uinui copil de la grupa D-nei educatoare Anichitoaiei Nina ,lucrarea dansei este cu adevarat superba .Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  56. Domnișoara Jondre Alexandra este un dascăl innăscut și un om minunat. Copiii pur-și-simplu o adoră. Proiectul dumneaei a fost făcut cu multă dragoste și multă munca și merită să câștige. Succes! Cătălin

    RăspundețiȘtergere
  57. Lucrarea domnisoarei Jondre Alexandra este de complexa si extraordinara!!! Iordache C.

    RăspundețiȘtergere
  58. Toti copiii o ibesc pe Jondre Alexandra. Felicitari Alexandra pentru proiect minunat! Cove

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna ma numesc Prodan Naomi as dori sa il votati pe Mihaila Sebastian.

    RăspundețiȘtergere
  60. Jondre Alexandra merita sa castige! Votati lucrarea Alexandrei! Miky

    RăspundețiȘtergere
  61. Succes Alexandra Jondre! Lucrarea ta este intradevar deosebita! George I.C.

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna, as dori sa o sustin pe domnisoara Jondre Lia! Multa bafta la Trofeul Dascalului!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. felicitari doamnei educatoare Nina Anichitoaiei!lucrarile dansei sunt minunate.mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  64. MIHAILA SEBASTIAN17 martie 2011 la 20:17

    Felicitari d-rei Jondre Alexandra pentru proiectul deosebit realizat pentru "INGERASI". As dori sa spun cateva cuvinte despre d-ra educatoare: am colaborat impreuna la primul Concurs de dans organizat in cadrul Scolii Generale Bunesti in anul scolar 2006-2007 organizat de mine unde am avut invitati si o pereche de copilasi de la gradinita Bunesti pregatiti de d-ra educatoare Jondre Alexandra.doresc sa mentionez ca ''INGERASII" de la gradinita au obtinut un premiu special cu multe Felicitari.
    D-ra educatoare a dat dovada intotdeauna de devotament pentru ''INGERASI '' si un adevarat spirit colegial in toate activitatile educative.
    Felicitari d-rei si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  65. Doresc sa imi sustin colega!Felicitari d-na Nina, dati dovada de multa creativitate si imaginatie iar acestea sunt lucruri minunate!!!!Mult succes!!Lia Jondre

    RăspundețiȘtergere
  66. As dori sa-i multumesc domnului profesor Sebastian Mihaila pentru sustinere si incurajari! De asemenea ma bucura foarte mult faptul ca a mentionat de colaborarea noastra in cadrul Concursului de Dans din Bunesti si tin sa mentionez ca INGERASII mei aveau pe atunci doar 3 anisori!!!
    Mult succes domnului profesor si felicitari!
    Jondre Lia Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  67. felicitari doamnei invatatoare Filopoi Elena !lucrarile dansei sunt minunate.mult succes!! Cristina Sima

    RăspundețiȘtergere
  68. Felicitari D-rei Jondre Alexandra pentru proiectul realizat!!!!Toata familia te sustine

    RăspundețiȘtergere
  69. Felicitari d-rei Jondre Lia pentru proiect ORCHESTRA INGERASILOR!!!Este un om deosebit cu multa dragoste pentru copii si munca aleasa!Adi Birisu

    RăspundețiȘtergere
  70. Doresc d-rei Jondre Alexandra multa bafta si incredere in reusita proiectului. Este o persoana perseverenta, abitioasa, isi iubeste meseria si merita sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  71. Practicarea meseriei de dascal presupune mult devotament, rabdare sporita si dragoste fata de copii...Jondre Alexandra indeplinind aceste conditii. MULT SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  72. Felicitari organizatorilor, ideea este extraordinara, felicitari tuturor participantilor, cu siguranta munca cu "INGERASII" reuseste sa inobileze sufletul, felicitari verisoarei mele Jondre Lia Alexandra, o persoana speciala care iubeste cea ce face, muncind cu daruire. Suntem alaturi de tine. Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  73. MIHAILA SEBASTIAN25 martie 2011 la 15:13

    Personal doresc sa felicit toti finalistii concursului TROFEUL DASCALULUI,sunt mandru sa am asemanea colegi devotati meseriei de DASCAL,dar si mai mandru sunt de colegele mele finaliste din cadrul LICEULUI TEORETIC CODLEA respectiv d-na inv.PAUN RODICA si d-ra prof.RATAN SIMONA ,care prin profesionalismul lor reusesc sa obtina rezultate deosebite in plan scolar , rezultate ce promoveaza progresul scolar si scopul primordial al activitatii instructiv educative SUCCESUL SCOLAR.
    Felicitari colegelor si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  74. Felicitari doamnei Ursu-Samoila Ecaterina Mioara,pentru ajungerea sa pana aici,si proiectului sau extraordinar.Vreau sa felicit si ceilalti finalisti concursului Trofeul Dascalilor,si cel mai bun sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  75. Felicitari doamnei Hilohi Lucia pentru activitatea de suflet pe care o desfasoara in Sacele. Multa bafta si putere de munca, stimata colega!

    RăspundețiȘtergere
  76. Mult succes doamnei profesoare Ursu-Samoila Ecaterina pentru rezultatele obtinute si pentru minunatul proiect

    RăspundețiȘtergere
  77. Multe multe Felicitari doamnei profesoare Ursu Samoila Ecaterina Mioara,pt proiectul sau deosebit in acest concurs.Merita multe voturi!Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  78. Felicitari doamnei Hilohi Lucia pentru ajungerea sa pana in finale.Felicitari.Merita ca a ajuns pana aici!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Doamnei Lucia Hilohi i se cuvine tot respectul pentru ceea ce a facut si face in continuare cu acesti copii care de cele mai multe ori nu au nicio sansa in viata din cauza mediului din care provin. Doamna Hilohi a reusit sa scoata la iveala ceea ce este mai bun in acesti copii, sa le ofere o activitate prin care pot capata incredere in propiile puteri si pentru care pot fi mandri de ei insisi. Acest proiect merita sa castige in primul rand pentru ca trateaza mai mult decat latura de educatie, acesta atinge sufletele unor copilasi care mai mult decat orice au nevoie de afectiune, atentie si de dezvoltarea armonioasa a psihicului, in ciuda dificultatilor pe care le intampina in viata de zi cu zi, cum ar fi discriminarea, violenta, si chiar foamea. FELICITARI LUCIA HILOHI ESTI UN MODEL DEMN DE URMAT PENTRU ORICE CADRU DIDACTIC CARE DORESTE INTR-ADEVAR SA SCHIMBE CEVA IN BINE IN VIATA ELEVILOR SI CHIAR IN ACEST SISTEM DE MULTE ORI NEFUNCTIONAL!!!! FELICITARI

    RăspundețiȘtergere