vineri, 9 septembrie 2011

Eveniment Ziua Copilului

Eveniment organizat de ZaoPark, Fundaţia "Îngeraşul Meu", MIXTV, Radio Braşov, Braşovul Tău şi SuperFM

SPONSORII EVENIMENTULUI

VELPITAR

PRODLACTA

BAUMAX

MAGAZINUL RECREATIV

BRAND DISTRIBUTION

FRIZERIA PRICHINDEL

SHOW TIME


LABORATORUL EDITINI

CASA DE COMENZI MUREŞANA     Peste 1000 de copiii din judeţ au participat la petrecerea patronată de Zâna Adriana.  La eveniment au venit şi vedetele Disney: Mickey Mouse, Minnie, Donald, Bugs Bunny sau Albă ca Zăpada. Trustul de presă Mix Media Group, Fundaţia Îngeraşul Meu şi Zao Park au organizat sâmbătă cea  mai mare petrecere pentru copii.  Evenimentul, dedicat zilei copilului, a avut loc în cel mai mare spaţiu de joacă, la Zao Park, din complexul Macromall. 
     Surprizele zânei.  Bagheta fermecată a Zânei Adriana a oferit copiilor o petrecere cu adevărat de basm. Multe jocuri şi concursuri, un variat program artistic, cascada de baloane, zăpadă artificială, lasere, expoziţie de desene, sute de premii pentru toţi copiii şi un imens tort de ciocolată, toate acestea au făcut dintr-o simplă zi, una de neuitat pentru copii. 
    O adevărată delectare a fost concursul de gogoşi, unde mulţi copii s-au întrecut pentru a mânca cel mai repede gogoşile şi au câştigat  premii delicioase. De asemenea, ansamblurile de copii din localităţile invitate au impresionat publicul cu dansurile şi costumele populare specifice, cei mici putând cunoaşte astfel tradiţiile şi cultura din judeţul nostru.
    Vedetele de la “Dar din suflet”. Prichindeii prezenţi la petrecere au putut vedea şi ultimele tendinţe  în materie de vestimentaţie şi coafură pentru copii. O surpriză plăcută a fost prezenţa celor mai mici vedete de la Mix: Dia, Kari şi Mihnea, prezentatorii emisiunii “Dar din suflet” care au dezvăluit copiilor din secretele televiziunii şi au impresionat printr-un moment artistic deosebit.
    Nu a lipsit tortul.  La petrecere au venit şi vedetele Disney: Mickey Mouse, Minnie, Donald, Bugs Bunny, Albă ca Zăpada, fiind o adevărat bucurie pentru copii, putând vedea în realitate presonajele despre care citiseră în cărţi.  La finalul evenimentului, toţi participanţii au cântat la mulţi ani copiilor şi au gustat din magicul Tort de ciocolată,  apoi s-au putut juca  cât au dorit.  „Am dorit să organizăm o adevărată sărbătoare a copiilor, căci asta ar trebui să fie an de an Ziua Copiilor, o zi în care toate dorinţele lor să fie împlinite: de la magie până la jocuri, distracţie şi multe premii. Să nu uităm că datorită lor, copiilor, lumea noastră e mai frumoasă!” a declarat Zâna Adriana. 

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu